Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen in verband met de duurzaamheid. Bovendien is de kwaliteit en uitstraling zoveel verbeterd dat het niet te onderscheiden is van hout.

Vanuit de overheid zijn er keurmerken opgesteld, waar Bendabouw zich aan houdt. Denk hierbij aan Komo-keurmerk, SKG-keurmerk en Politiekeurmerk.

Wij werken nauw samen met leveranciers die voldoen aan alle keurmerken. Zo weet u dat u verzekerd bent van veilige en kwalitatief product.

Tip: Bespaar niet op de kwaliteit van kozijnen zonder keurmerk. Deze zijn vaak goedkoper in aanschaf, maar zijn veel minder duurzaam.

certificeringslogo

KOMO-Keurmerk

Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Keer op keer opnieuw. Met KOMO weet je het zeker: dit is kwaliteit zoals beloofd.

SKG-Keurmerk

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting geeft aan dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de sterkte en duurzaamheidsregels die daar voor gelden (NEN-norm 5089).

Politiekeurmerk

Inbreken in een slecht beveiligde woning kost vaak maar 30 seconden. Een inbreker bedenkt zich wel twee keer voor hij een woning met Politiekeurmerk probeert te betreden. De maatregelen opgesteld door het politie keurmerk veilig wonen, zijn van groot belang voor de veiligheid van uw woonruimte.

VLOK-keurmerk

Voor de VLOK staat de verantwoordelijkheid van de ondernemer voorop. De VLOK ondersteunt montagebedrijven op het gebied van vakmanschap en ondernemerschap. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en servicegerichtheid.

CE-Keurmerk

De CE-markering die op veel producten te vinden is, geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

© Bendabouw Geveltechniek B.V. | Bendakeukens is een onderdeel van Bendabouw Geveltechniek B.V.