Bendabouw heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouwwereld.
We werken met eigen vakbekwame specialisten met ruime ervaring.
Hierdoor combineren we onze duurzame kwaliteit en servicegerichtheid én leveren onze producten tegen marktconforme prijzen. Onze adviseurs zullen u deskundig begeleiden van begin tot eind in uw zoektocht.

Wij bieden een oplossing in elke prijsklasse.

SPECIALISTEN

Wij werken met eigen vakkundig personeel voor de beste kwaliteit en service naar onze klanten. Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit van ons werk waarborgen.
Wij zijn als een van de weinigen in de regio Zuid-Holland gespecialiseerd in het prefab fabriceren van al onze producten. Zo bijvoorbeeld ook uw opbouw. Dit houdt in dat we alles binnen een dag plaatsen.

BESTE MATERIALEN

Al onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals: hout, kunststof, aluminium en composiet. Onze materialen zijn voorzien van keurmerken en leverbaar in alle typen, maten en kleuren.

BRANCHE ORGANISATIE

Bendabouw volgt strikt alle bouwnormen en -eisen die door het bouwbesluit zijn vastgesteld. Als erkend bouwbedrijf zijn wij aangesloten bij het VLOK.

VLOK is een brancheorganisatie die te allen tijde kwaliteit en service waarborgt, gedurende uw volledige garantieperiode. Kortom: uw project is een goede, veilige investering bij Bendabouw.

© Bendabouw Geveltechniek B.V. | Bendakeukens is een onderdeel van Bendabouw Geveltechniek B.V.